Palvelut yrityksille

Kruunupuisto on oiva paikka kokouksille, virkistyspäiville ja yritystilaisuuksille. Osaamistamme on myös tukea työnantajia, työntekijöitä ja työyhteisöjä niin ammatillisen kuntoutuksen kuin hyvinvointi- ja työelämäpalveluiden avulla. Työhyvinvointi, työssä jaksaminen, työn veto- ja pitovoiman varmistaminen on yrityksille ja organisaatioille tarjottavien palveluidemme keskiössä. Mietitään yhdessä sopivia työkaluja juuri teidän yrityksenne tai työyhteisönne tarpeisiin!

Työelämäpalvelut

Työelämän kompleksisuus haastaa niin yksilöitä kuin organisaatioitakin.  Työelämäpalveluiden asiantuntijamme avulla rakennetaan kestävämpiä toimintatapoja ja etsitään keinoja muutoksessa pärjäämiselle niin yksilöille kuin kokonaisille organisaatioille. Työelämäpalveluidemme valikoimaan kuuluvat työuraohjaukset, tiimivalmennukset, esihenkilövalmennukset ja toimintakonseptien kehittämishankkeet.

Kokouspalvelut

Meillä järjestät kokoukset, koulutuspäivät ja palaverit vaivattomasti. Kokous- ja ryhmätilamme soveltuvat 10 - 65 hengen ryhmille. Tilojen ohella tarjoamme maittavat kokoustarjoilut ja oheisohjelmaa , upean luontoympäristön sekä laadukkaat puitteet  myös yöpyville kokousvieraille.

Työhyvinvointi

Toteutamme työhyvinvointipäiviä kaiken kokoisille työporukoille. Päivän teemana voi olla virkistyminen, tiimityön vahvistaminen tai muu työyhteisölle tärkeä teema.
Päivään voidaan sisällyttää ajatuksia herätteleviä asiantuntijaalustuksia ja kehoa virkistäviä liikuntahetkiä. Tärkeintä on mukava yhdessä olo!

Ammatillinen kuntoutus

Ammatillinen kuntoutus tarjoaa tukea työllistymiseen, työssä jaksamiseen tai työhön paluuseen.
Toteutamme Kelan KIILA -kuntoutusta sekä ammatillisia kuntoutuselvityksiä. Nuorille toteutamme Kelan Nuotti-valmennusta sekä Oma väylä -kuntoutusta.

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaiset tapahtumamme ja tarjouksemme sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje